0

Ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χορτάρι (AG)

Ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χορτάρι Ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χορτάρι (Artificial Ground).

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)

Puma Future 2.2 NETFIT FG/AG

Future 2.2 NETFIT FG-AG

130,00€

Puma Future 2.2 NETFIT FG/AGΝέο επαναστατικό παπούτσι ποδοσφαίρου από την Puma. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή και επαφή με την μπάλα. Όπου η τεχνολογία συναντά την ποιότητα το αποτέλεσμα είναι το Puma Future 2.2 NETFIT FG/AG..

-10%

Puma Future 2.1 Netfit Low FG/AG

Future 2.1 Netfit Low FG/AG

189,00€

210,00€

Puma Future 2.1 Netfit Low FG/AGΝέο κορυφαίο ποδοσφαιρικό παπούτσι από την Puma που πρωταγωνίστησε στο παγκόσμιο κύπελο του 2018. Φορέθηκε από τους καλύτερους παίκτες των πρωταθλητών της ομάδας της Γαλλίας όπως Antoine Griezmann, Olivie Giroud..

-10%

Puma Future 2.1 Netfit FG / AG black

Future 2.1 Netfit FG / AG black

199,00€

220,00€

Puma Future 2.1 Netfit FG / AG blackΝέο κορυφαίο ποδοσφαιρικό παπούτσι από την Puma που πρωταγωνίστησε στο παγκόσμιο κύπελο του 2018. Φορέθηκε από τους καλύτερους παίκτες των πρωταθλητών της ομάδας της Γαλλίας όπως Antoine Griezmann, Olivie Giroud..

-10%

Puma Future 2.1 Netfit FG / AG

Puma Future 2.1 Netfit FG / AG

199,00€

220,00€

Puma Future 2.1 Netfit FG / AGΝέο κορυφαίο ποδοσφαιρικό παπούτσι από την Puma που πρωταγωνίστησε στο παγκόσμιο κύπελο του 2018. Φορέθηκε από τους καλύτερους παίκτες των πρωταθλητών της ομάδας της Γαλλίας όπως Antoine Griezmann, Olivie Giroud..

Puma Future 19.1 Netfit FG-AG

Future 19.1 Netfit FG-AG

199,00€

Puma Future 19.1 Netfit FG-AGΝέο επαναστατικό παπούτσι ποδοσφαίρου από την Puma. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή και επαφή με την μπάλα. Όπου η τεχνολογία συναντά την ποιότητα το αποτέλεσμα είναι το Puma Future 19.1 Netfit FG-AG..

Puma Future 18.4 Mix Ground

Puma Future 18.4 Mix Ground

79,00€

Puma Future 18.4 MGΝέο επαναστατικό παπούτσι ποδοσφαίρου από την Puma κατάλληλο για φυσικό σκληρό χόρτο καθώς και για artificial τερρέν. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή και επαφή με την μπάλα. Όπου η τεχνολογία συναντά την ποιότητα το αποτέλεσμα είναι το Puma Future 18.4 Mix...

Puma Future 18.4 FG / AG

Puma Future 18.4 FG / AG

69,00€

Puma Future 18.4 FG / AGΝέο επαναστατικό παπούτσι ποδοσφαίρου από την Puma κατάλληλο για φυσικό χόρτο καθώς και για artificial τερρέν. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή και επαφή με την μπάλα. Όπου η τεχνολογία συναντά την ποιότητα το αποτέλεσμα είναι το Puma Future 18.4 FG / AG..

Nike Mercurial Victory V AG silver

Nike Mercurial Victory V AG silver

77,99€

Nike Mercurial Victory V AG silverΤο νέο Nike Mercurial Victory σε χρωματικό συνδυασμό που θα εντυπωσιάσει. Είναι απίστευτα ελαφριά, ειδικά σχεδιασμένα για μέγιστη επιτάχυνση. Το εξωτερικό τους αποτελείται από συνθετικό δέρμα που δίνει μια μοναδική αίσθηση ελέγχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τε..

Nike Mercurial Victory AG pink

Nike Mercurial Victory AG pink

77,99€

Nike Mercurial Victory AG pinkΤο νέο Nike Mercurial Victory σε χρωματικό συνδυασμό που θα εντυπωσιάσει. Είναι απίστευτα ελαφριά, ειδικά σχεδιασμένα για μέγιστη επιτάχυνση. Το εξωτερικό τους αποτελείται από συνθετικό δέρμα που δίνει μια μοναδική αίσθηση ελέγχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τεχνολ..

Nike Mercurial Victory AG

Nike Mercurial Victory AG

77,99€

Nike Mercurial Victory AGΤο νέο Nike Mercurial Victory σε χρωματικό συνδυασμό που θα εντυπωσιάσει. Είναι απίστευτα ελαφριά, ειδικά σχεδιασμένα για μέγιστη επιτάχυνση. Το εξωτερικό τους αποτελείται από συνθετικό δέρμα που δίνει μια μοναδική αίσθηση ελέγχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τεχνολογία ..

Nike Magista X proximo II TF

Nike Magista X proximo II TF

164,99€

Nike Magista  X proximo II TFBecome unplayable against as precision control is unleashed from Nike's MagistaX Proximo TF Football Trainers.Gone are the days of your traditional low-cut trainer as evolution sees the addition of a Dynamic Fit Collar, offering a seamless fit from ankle to foot and..

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)