0

Πολιτική ακύρωσης - επιστροφών

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ 

Γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του είναι ανέπαφη και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να : Δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο ώστε να μην φθαρούν, μην αφαιρείτε τα ταμπελάκια από τα προϊόντα, προσέξτε ώστε να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των υποδημάτων και τυχόν περιεχομένων τους (π.χ. υφασμάτινο τσαντάκι, κορδόνια, πάτοι, πιστοποιητικά κ.α.)

 

 

ΧΡΟΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΛΛΑΓΩΝ

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές-αλλαγές για προϊόντα που έχει παρέλθει διάστημα 7 ημερών από την αγορά τους.

Το www.football-sales.eu στοχεύοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, είναι κοντά σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο τηλέφωνο 6936744030.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΛΛΑΓΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής-αλλαγής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στη διεύθυνση info@football-sales.eu στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 6936744030, καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα του www.football-sales.eu Βασσιάδη 42, Ιωάννινα, 45333.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους σε παπούτσι αξεσουάρ λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη , μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με Γενική ταχυδρομική courier με χρέωση δική μας και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα με χρέωση του πελάτη 7,00 ευρώ. 

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος επαναποστολής (αντικατάστασης προϊόντος) επιβαρύνει εξ" ολοκλήρου την το www.football-sales.eu για μια μόνο φορά.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το www.football-sales.eu έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.